79label goudmijn

voor jouw event, beurs of club

Met ons jong, razend enthousiast en super professioneel team weten wij als geen ander jouw evenement te bedenken, regisseren en produceren. Inspirerende en onvergetelijke events waar jij alleen maar van hoeft te genieten. Dat betekent topsport voor ons. Maar dat is ons niet vreemd. Integendeel, geen uitdaging is te groot. Ons hart gaat sneller kloppen van grote evenementen en beurzen, maar evengoed van mooie en intiemere events. Uiteraard altijd gebaseerd op jouw doelgroep, doelstelling en budget. Kortom, een totaaloplossing op maat. Creatief en innovatief.

Door onze expertise en passie hebben we een tevreden klantenbestand opgebouwd in binnen- en buitenland. Wij werken niet voor, maar mét onze klanten en investeren graag in langdurige verbindingen. Daarom investeren we ook in onze steengoede medewerkers, met gastvrijheid en ontzorgen als sleutelwoorden. Zij kunnen je van a tot z begeleiden en helpen met je vragen, professioneel, oplossingsgericht en uiteraard altijd met een smile. We hebben niet voor niets 79 in onze naam, het atoomnummer voor goud. Met 79label heb jij goud in handen.

Meet the team
Patrick Janssen

Patrick Janssen

Managing director

Expert op het gebied van activaties.

Sam van Wijlick

Sam van Wijlick

Salesmanager

Expert op het gebied van hospitality.

Eefje_van_den_Pasch

Eefje van der Pasch

Sales

Expert op het gebied van effectieve merkactivaties.

Tessa_van_den_ing

Tessa van den Ing

Sales

Expert op het gebied van effectieve merkactivaties.

Professionaliteit, kwaliteit en gastvrijheid staan bij ons voorop. Daarom stellen we bij 79label hoge eisen aan onze hostesses en hosts en beginnen onze diensten vanaf een gold label. Niet zomaar gouden bergen die wij beloven, maar iets waar je van op aan kunt: 100%!